Selecteer een pagina

Disclaimer

1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  •     de eigenaar: de eigenaar van de website
  •     gebruik(en): alle denkbare handelingen
  •     u: de gebruiker (bezoeker) van de website
  •     de content: alle in de website aanwezige inhoud.

2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken, stemt u in met deze disclaimer.
3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.
5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Wat ik o.a. voor u kan betekenen

Binnenschilderwerk

Complete metamorfose of een opfrisbeurt voor het interieur, ik schilder niet alleen uw complete woning of kantoor maar neem ook deelopdrachten aan.

Buitenschilderwerk

Door  gebruik te maken van kwaliteitsproducten wordt uw woning of bedrijfspand beschermt tegen de weersomstandigheden.

Wandafwerking

Schilderwerk is mijn passie, daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in overige wandafwerking zoals vinyl- of glasweefselbehang.

Onderhoudsplan

Een op maat gemaakt plan dat is afgestemd op uw woning of bedrijfspand, het wordt onderhouden en zal continu in goede conditie verkeren.